tiistai 25. helmikuuta 2014

One little, two little, three little jars

Täällä ollaan taas, back to business! Mä voisin alkaa latailemaan syitä siihen, miks en oo kirjotellut hetkeen ja ne syyt vois vaihdella kiireisestä hiihtolomasta kameran laturin hukkumiseen mutta eipäs nyt lähdetä sille tielle. Tääl mä ole ja ny o asia!

I'm here again, back to business! I could start giving reasons to why I haven't been writing lately and those reasons would maybe vary from a busy winter break to the camera's charger getting lost but let's not go down that road. I'm here and I have something to say!

Ihan sitä vaa et on se ny kumma ku mä en voi mihinkää mennä ilman että tärväisin rahojani johonki sellaseen mitä en nyt sit ihan välttämättä just sillä hetkellä tarttis. Menin tänään käymään postissa, tarkoituksena lähettää yksi pieni viaton kirje. Mietin matkalla, että posti on kyl ihan tyhmä nykyään kun siellä myydään kaikkia herkkuja ja sit niitä alkaa tehdä mieli. Mutta onneks mä en niin kamalasti karkista tykkää (vaikka viimeks kyllä postissa käydessäni sorruin minttuiseen Susupala-pussiin, uups!) ja mulla on tää laihis päällä niin ajattelin et sinne on luultavasti ihan turvallista mennä. Voi miten väärässä ihminen voi olla...

It's just that it is strange how I can't go anywhere without spending my last dimes to something I don't necessarily need at just that moment. I went to the post office, meaning to send a tiny innocent letter. I was thinking on my way there, that the post office is really stupid nowadays with its delicious treats they have for sale and make me crave for. Luckily I don't like candy that much (although last time I was there I bought a bag of minty chocolaty candies, whoops!) and I'm on a diet so I thought it would be safe to go there. Boy, was I wrong...

Sielläpä olikin hyllyjä, joiden reunoilla irvistelivät ale-laput. Ja hyllyillä oli kaikkea ihanaa krääsää joita mun on pakko saada!! en tosiaan tarvitse. Mutta kun ne oli alennuksessa ja mutta kun ne oli söpöjä. Kattokaa nyt mitä kippoja!!!

There were some shelves that had grinning "on sale" notes on them. And on the shelves there were all this wonderful crap I have to have!! really don't need. But they were on sale and but they were so cute. Look at those jars!!!


Näin söpöjä lasikippoja talvineuleissaan. Paskat. Mitä hittoa mä noihinki ajattelin laittaa?!

Such cute glass jars in their winter sweaters. Shit. What the hell am I going to put in those?!


Ja on se kiva kun äiti on opettanut, että jos ei osaa päättää kumman ottaisi niin pitää ottaa molemmat. Niin mä sitten kiikutin kassalle sekä harmaan että valkoisen version. Ja valkoisia piti vielä saada kaksi jos sitten kuitenkin päätyisin valkoiseen väriin niin pitäähän sillä olla kaveri!

And it's so nice that my mom tought me, that if I can't decide which one I want I should take both. So I shifted both the white and grey version to checkout. And I had to take two white ones cause if I ended up with the white one, the jar has to have a similar friend, right?!

No ei nää nyt maksanu kun kaks euroa kipale, mut tuleehan siitäkin sitten jo kuus euroa yhteensä. Plus vielä se kirjekuoripaketti joka oli pakko ostaa että saisin kirjeen lähetettyä. Mä joudun joka kerta ostamaan uuden paketin kun hukkaan aina edellisen sen jälkeen kun olen käyttänyt sen YHDEN kuoren. Ja kun tulin kotiin niin kirjoituspöydän laatikosta löytyi avattu paketti josta oli otettu YKSI. Eli nyt mulla on kolme täysin turhaa lasikippoa ja 18 kirjekuorta. Hippahei. Ja jos tää voi vielä hullummaks mennä, niin nyt mua vähän kalvaa etten katsonut tarpeeksi tarkkaan sitä hyllyä josko siellä olis ollu jotain muutakin halvalla... Onko mikään ihme että pankkitili huutaa nollaa aika hemmetin usein?! :D

Well, they only cost two euros a piece, but that's six euros altogether. Plus the pile of envelopes I had to get to send that letter. I have to get a new package every time since I always lose the previous one after using that ONE envelope. And when I got home I found an opened package in my desk drawer. So now I have three totally unnecessary glass jars and 18 envelopes. Awesome. And if this can go even crazier, now it bothers me that I didn't check out that whole shelf if there was something else cheap... Is it any wonder that my bank account is screaming zeros so freakin' often?! :D

4 kommenttia:

  1. Mulle käy ihan samoin kuorien kanssa :'D ja teipin... Tää oli kyl niin sun päivitys :DD mut kipot on hienot! :)

    VastaaPoista
  2. Haha, kiitos :D Kiva tietää et muillaki käy joskus noin :)

    VastaaPoista
  3. Totaalirepeäminen :D ja liuta hyviä ideoita kuin kunnon lukijan pitää antaa: kippoihin voi kerätä kolikoita, hiuslenkkejä, nuppineuloja, nappeja, klemmareita, proteiinipatukoita, kyniä, karkkeja, koruja...tai vaikka pienempiä kippoja ;)

    VastaaPoista